Lirik Lagu DENNY CAKNAN X HAPPY ASMARA - SATRU 2

 

DENNY CAKNAN X HAPPY ASMARA - SATRU 2

Lirik Lagu DENNY CAKNAN X HAPPY ASMARA - SATRU 2

  • Unine batin dungoku
  • Ra luput ko jenengmu
  • Aku ngedem-ngedem atimu
  • Bakoh mempertahankanmu
  • Gusti, kulo pun manut dalane
  • Mung Jenengan sing ngatur critane
  • Sing jelas, aku mikir ke depane
  • Opo bakal hubungan satru sak teruse?
  • Tulung percoyo, aku sayang awakmu
  • Buktine sampeyan nglirik liyane
  • Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki
  • Mas, iso ku meneng, ngajeni awakmu
  • Sepurane yen pancen salah
  • Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
  • Rangkulen aku
  • Iki nggur mung salah pahamku
  • Ha-ah-oh-hm
  • Satru hubungan mung salah pahammu
  • Sampean kudu ngerteni, aku cemburu
  • Gusti, kulo pun manut dalane
  • Mung Jenengan sing ngatur critane
  • Ho-wo-oh, sing jelas, aku mikir ke depane
  • Opo bakal hubungan satru sak teruse?
  • Tulung percoyo, aku sayang awakmu
  • Buktine sampeyan nglirik liyane
  • Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki
  • Mas, iso ku meneng, ngejeni awakmu
  • Sepurane yen pancen salah
  • Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
  • Rangkulen aku
  • Iki nggur mung salah pahamku
  • Unine batin dungoku
  • Ra luput ko jenengmu

Previous Post Next Post

Comments